Do ticha
kupodivu
to tak nebolí,
kupodivu
slzy neroní,
né teď
jen hořkost
vztek či smích
bolest.........................
přetvářku tvoří,
přiznat si,
že něco se rodí
ale i umírá
v nás
po funuse je každý generál
vzlykat nad hrobem odkrytým
kde budu se loučit s láskou svou
kde kytice donesu?
kde padnou slzy?
život je jako řeka
nechť se voda utiší
do ticha ti pošeptám
Přečteno 444x
Tipy 7
Poslední tipující: AndyKo, Holis, NikitaNikaT., Bíša, WAYWARD, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)