Co pro tebe jsem
Anotace: ..každý milujeme po svém,je láska o toleranci?
Jsem prý ďábel v těle anděla.
Ubližuji, neodpouštím,
ale to jsem nikdy nechtěla.
Jsem prý upír s nevinou tváří.
Nevidím, nevnímám,
vysávám sílu co z tebe září.
Jsem prý v beránčí kůži skrytý vlkodlak.
Netuším, nepřipouštím,
pohledem svým šířím strach.
Co vlastně jsem pro tebe má lásko?
Je mi moc líto jak o mně smýšlíš,
ale neumím tě jinak milovat.
Přečteno 437x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
Komentáře (0)