Svítí ...
Zmatená ve svých citech
a přesto vím, že Tě miluji
procházím prázdným bytem
a každé chvíle lituji...
Předávám klíče a utíkám
já nemůžu s Tebou dál být
každým dnem k Tobě přimykám
neumím bez Tebe žít...
Jsi pro mě živou vodou
jsi pro mě velká důvěra
asi je to tou dobou,
že vzala mi Tě nevěra...
Předal jsi klíč k hradu jiné
a den za dnem dlouze se mine
Asi to tak má být...
Přečteno 452x
Tipy 9
Poslední tipující: Kars, Lilly Lightová, jesterka, Agniezka, STIMPRE
Komentáře (3)
Komentujících (3)