zrada
.
boží mlýny možná melou možná
jednou nebo nikdy uvidí se
možná poznáš
nepoznané
do dna
asi
se musí
ochutnávat
trpká jabka macešina
pořád znova, než je člověk pozná
a cestou za poznáním si často holí
svá znamínka mateřinná
bez úspěchu
do kosti
vlastní
brada
usměje se
na krásnou bradu
na zahradu za ní vyjde
celá nedočkavá, už se chvěje další ...
.
Přečteno 443x
Tipy 19
Poslední tipující: NikitaNikaT., csieksbo, Churry, Myrja, Holis, isisleo, Jin, Iva Borecká, Mbonita, STIMPRE, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)