Odemkni...
Anotace: jednou vyjít ven musíš...
Za zavřenými dveřmi seděla,
neměla sílu vstát,
klíč od srdce neměla
a nikdo jí ho nechtěl dát.
Proč nepokouší se aspoň jen.
Proč sedí v koutě dál.
Proč nechce opustit ten svůj sen,
vždyť poprvé se každý bál.
Musí odejít a znovu začít žít,
odemknout a vyjít ven.
Potom bude moct veselá být
a na svět usmívat zase se jen.
Přečteno 432x
Tipy 5
Poslední tipující: 6thSun, Lonely.girl, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)