strážce majáku
jako strážce moře
jenž na skále žije sám
možná prožil hoře
přesto cestu ukazuje nám
snad v tom osamění
spásu leckdo hledá
jež jistá ale není
žít sám přec se nedá
tak opusť skálu chladnou
vrať se mezi lid
až všechny smutky zchřadnou
a zkus znovu žít...
... a milovat
Přečteno 316x
Tipy 7
Poslední tipující: střelkyně1, tynunka86, Holis, strašidýlko-střapatý, Tacca
Komentáře (2)
Komentujících (2)