Amores peros mi amor
Anotace: Včera jsem zklamal, zde jsou střípky, co zbyly po sklenici touhy, nikdo ji nevypil... a z lásky je sen pouhý.
************************
Chtěl jsem stát po tvém boku,
naposledy i poprvé.
Každá slza co ukápla Tvému oku,
barví mi ruce od krve.
Říkám to pomalu a suše,
že nepokryté signálem,
jsou části tvojí duše.
/Snad ze soucitu,
podřízl jí sen,
pak po špatném polibku,
musel navždy ven/
Jak zavřené zvíře,
choulíš se v bezpečí,
zalezlá v díře,
a andělé nebrečí.
Točí se točí,
královna noci,
co uvízla v citech
a bez pomoci.
Mráz
držím
v dlaních.
A lásku
na
nich.
Jsi víc svoje,
nežli něčí,
když Tvé oči,
pro mě brečí.
Já miluji Tě a také budu,
jsi mou věčnou láskou
a připomínkou studu.
* Zůstat nebo odejít ? *
Přečteno 415x
Tipy 25
Poslední tipující: Gracia, Memento, eery, Holis, B.a.r.b.a.r, LucQa, toužím.jít.dál, Quigleika, Jin, Bíša, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)