Poslíček
Anotace: Taková obecná. A schválně. Kde pracuji?
Úřad ten má nekonečno pater,
je to naše alma mater.
Roznáším kupy obálek,
blízko i do dálek.
Je li psaní doručené.
Děkuji, díško započtené.
Pokud někdo není k zastižení,
nevadí, dočká se doručení.
Dnes či zítra přeci,
láska nejsou kecy.
Ta přeci nepotřebuje testu,
na to vsadím jedna ke stu.
A co třeba vy? Milá paní,
už Vám přišlo předvolání?
Na maličkou schůzičku,
no tak, jen mu dejte hubičku.
Komentáře (6)
Komentujících (6)