Pro mou lasku.....
Na vlnách štěstí vznášen se do nebe,
už nikdy víc nechci...
nechci žít bez tebe.
Slza bezmoci po tváři teď stéká.
První druhá, celá řeka.
Na kolena sražen k zemi,
křičím do tmy prosím o ni...
Uzdravte mi moji lásku,
žiji pro tu sedmikrásku.
Ona je má láska jediná,
z nebeských zahrad
kam slunce spát chodívá.
Přečteno 559x
Tipy 16
Poslední tipující: Lilly Lightová, carodejka, Isobel, Bean, NikitaNikaT., Bíša, Quigleika, Mbonita, STIMPRE, jita.1965
Komentáře (6)
Komentujících (6)