I velmi silně sevřená pouta nemusí drtit tkáň, pokud do ní již vrostla, naopak jejich semknutí bolí a ničí...
závidím ti onu krásnou "nesvobodu"!
18.12.2008 22:28:00 | F50.8
Evidentně máš teď na Literu evidovanou pravdu :-))
Není nad krásný vztah k ženě. Kdo používá ženy jen na sex o mnoho přichází...
16.12.2008 19:02:00 | poustevník Jirka
ST! tohle je prostě luxus... moc se mi tahle slůvka líbí, pro mne mají nesmírnou hloubku...
16.12.2008 16:03:00 | NikitaNikaT.
Zbytečná doslovnost, která 'ty, kteří nepochopili' ve svém ještě utvrdí...nám ostatním to, co víme, potvrdí! :-)
16.12.2008 08:55:00 | 6thSun