Další smutek
Střepy další řežou do duše,
Umírá mé srdce, netuše,
Jackpot v hlavní roli –
Oči plné vlhké soli
Kolik bolesti a vzteku,
Kolik hniloby a stesku,
Kolik špíny, bahna,
Musím ještě zažít
Než se budu v pekle smažit?
Kolik mám naděje,
Že půjdu správnou cestou,
Chci někoho milovat,
Být láskou,
Být nevěstou…
Kolik vína ještě odteče
A kolik prázdných nocí budu sama,
Kolik touhy ze srdce,
Kdy budu zas správná dáma?
Kolik něhy, bolesti, kolik slz a trápení,
Než ten pravý ke mně přijde
A slzy ve smích promění?
Chci poznat, co je láska, zas
A něžné chvíle její krást,
Chci slyšet: Já Tě miluji,
Ne: odpočívej v pokoji….
Chci cítit velké mužné tělo,
Jenž by nejen z chtíče chtělo,
Chci cítit smaragdové nebe,
Co na rozpálené kůži zebe,
Chci cítít…
Dej mi lásku, osude,
A smutek osamocen nebude.
Přečteno 424x
Tipy 23
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Vlk v rouše, Agniezka, lecrecia, jesterka, NikitaNikaT., Holis, Bíša, lexus, toužím.jít.dál, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)