Pořád není pozdě?
V žilách mi zas proudí slova
jazykem hledám oázy tvého těla.
Nechtělas a pak zase chtěla.
mé srdce je souvětí
ve kterém nic není
hlavní ani vedlejší
Mizím v tobě
a opět se vynořuju,
jenže čím dál víc se opožďuju.
Přečteno 372x
Tipy 6
Poslední tipující: Tacca, 6thSun, csieksbo, Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)