Tisíckrát si slibuju
Tisíckrát si „slibuju“
„Bezbolest“ a odvahu,-
-když píšu si na ruku
/dopis rozlučný/
Píšu kudlou do krve
Pln citů a myšlenek
jen na tebe.
Mrznu!!
Zem polyká
mojí krev a
pomalu mizí můj
dech…
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: DNA, Tacca
Komentáře (1)
Komentujících (1)