Z téhle básenky mám pocit, že si je Tebou stále jistý, budeš tu, tedy pro něj, kdykoliv zapíská... to není moc dobré, řekla bych, že se pak akoráte trápíš, když zasejkc na něco donde, na nějaký rozmar, či váhání z jeho strany... možno by potřeboval být sám, mít prostor k pořádnému přemýšlení... Báseň je hodně myšlenková, dalo by se o tem hodně napsat... je to takové téma, které je na dlouhé lokte...
16.12.2008 20:51:00 | NikitaNikaT.