Kdo bude ten lhář?
Anotace: ...no comment...vím,že to není dokonalé...
Kdo zachrání malé děvčátko,
Povadlé jako růže poupátko,
Kdo setře jí slzu na víčku,
Kdo zažene bolest v srdíčku?
Kdo pohladí její pobledlou tvář,
Kdo řekne, že bude líp? Kdo bude ten lhář?
Kdo zanechá ji v tom sebeklamu,
Kdo zasadí jí bolestnou ránu?
Kdo poví jí, že láska není???
Že její představy jsou jen marné snění…
Přečteno 393x
Tipy 9
Poslední tipující: malý ďáblík, Stepankas, strašidýlko-střapatý, slunecniceee, jita.1965
Komentáře (2)
Komentujících (2)