Love is pain...
Anotace: vím,že to není dokonalé...
Naděje umírá s každým mým vydechnutím,
Do smíchu a veselosti jen stěží se nutím.
Láska k tobě jako žár spaluje mě,
Zabíjí mě pomalu, leč úkladně a jemně.
Již nestrpím jediný další pohled na tebe,
Ta tíha na mě padá jako zatažené nebe.
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: malý ďáblík, Holis, strašidýlko-střapatý, Kubino 2
Komentáře (0)