Jsi...
Jsi rudá růže, co mě okouzluje.
Jsi opalená kůže,která ohromuje.
Jsi studánka s průzračnou vodou.
Jsi klíč, který Tě pustí za svobodou.
Jsi krásná jak dekorace na mém okně.
Jsi plamen naděje, co mě nenechá potmě.
Jsi světlo na konci tunelu.
Jsi ta, kterou miluju!!
Komentáře (0)