Tuláci ke hvězdám
Tvé ruce se dotknou mých hvězd
malíčkem změříme vzdálenost
Velkého vozu, přidáš moji dlaň
a sníme o nebi nad hlavou
Al pasar la barca
letíme spolu ke hvězdám, unášení
slunečním větrem
bez plachet, bez motoru
Cesťáci ke hvězdám, bez šance k návratu
doufáme v lepší svět
milujeme se milióny let
jen ty a já - dvě planety v galaxii hvězd
dvě posedlosti láskou jen ty a já už budeme navždy spolu
Přečteno 818x
Tipy 23
Poslední tipující: Gabrielle, Divoženka1, Agniezka, carodejka, Vlk v rouše, Egretta, Holis, Čarokrásná dívka od vedle, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)