Nejkrásnější cit
Anotace: pro mou nejdražší..
Probdělá noc, došlo mi,že
kvůli sobě jsem moc...
Nechce se mi plakat
Chci ji dlouze obejmout
a říct Jsi kus mé duše...
Nejvíce upřímného citu
Silná opatrnost a pak...
Pak přijde další noc,
a mě chybí čím dál víc
Pouhá myšlenka mizí...
Je to víc než spříznění
Neprohraná sázka a zjevení
Nejkrásnější pocit uvědomění
toho, že není víc než .......
Někdy slova nejsou za potřebí
Přečteno 713x
Tipy 20
Poslední tipující: Krahujec, Koskenkorva, Alien.v.v.s., shakespeares, vapiti, PetTulak, NikitaNikaT., Bíša, Belmon, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)