Kapka
Je krásná kapka deště
průhledná a tolik nemožná
dotknu se a mizí
jako láska kterou chci mít
je to vše tak nemožné
o to víc chci mít touhy vysněné
podej mi ruku
a buď už mou
a né jenom vzdálenou
chci prstem kroužit po Tvém těle
aby se prohýbalo vášní
chci kroužit kolem Tvých úst
a slyšet tě sténat
a srdce jak buší
jako kapka deště je vzdálená
tak kapka potu z milování
může být nádherná...
Přečteno 415x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, vodnař, Zasr. romantik, brooklyn, Holis, NikitaNikaT., LucQa, Lonely.girl, labuť, danaska, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)