Jak těžké je
Anotace: Pro mou nejlepší kamošku,která se bezhlavě zamilovale ze dne na den....
Jak těžké je ráno vstát...smát se a stále předstírat,
že můžu bez Tebe žít...
Jak těžké je jít večer spát,ptát se,zda měls mě kdy rád...
A nechtít o Tobě ani snít...
Jak těžké je necítít zlost...Jen samota - nezvaný host...
Kéž nechci v Tvé náručí být...
Jak těžké je,říct si tak dost...A spálit provždy ten most,
po němž chci zpět k Tobě jít...
Komentáře (0)