NESNÁŠÍM
Nesnáším když mi rozkazuješ!
Nesnáším když mě buzeruješ!
Nesnáším tu chvíli kdy si myslíš, že si nej!
Nesnáším na tobě když na mě zavoláš jenom :"HEJ!"
Nesnáším to, že jsem pro tebe jenom hračka!
Nesnáším tebe!!Nemám te ráda!!TAK UŽ ZA MNOU NELEZ!
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)