Slova,která ublíží
Ta slova v uších stále zní
hluboko uvnitř dýchají
pro mě už jsou poslední
oči dále plakají
Však ani jedna slza určená tobě
to jen další lidské zlobě
Jak mám vybírat slova
když ústa vždy jinak mluví
už žádné my oba
tak moc to studí
studí a bodavě pálí
sny v blízké dáli
Už se v tobě nepokouším číst
nechci znát řadu míst
míst, kde jsme mohli být
povětšinu šťastně žít
Ten večer jsem pro tebe chtěla jít
jenže tóny přestaly znít
znít tak, jak zněly dříve
kdo svou pravdu víme
Skrze pár ubližujících vět
Dokázal mi zmizet růžový svět
Přečteno 480x
Tipy 3
Poslední tipující: Kite.Kat, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)