Spomenieš si?
ked vianoce klopú na dvere,
spomenieš si?
na naše štedré večere?
ked vianočný čas je blízko,
spomenieš si?
máš ešte moje číslo?
ked vianoce sú za rohom,
spomenieš si?
na spoločný pohár s jahodou...
ked vianoce tráviš akoby sám,
spomienieš si?
že tá hviezda patrila kedysi nám?
...
spomeň si...
Přečteno 437x
Tipy 8
Poslední tipující: radexk, eery, Psavec, Bíša, enigman, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)