Converse, osudová značka
Anotace: Některé věci nám prolínají život, víc než je pravděpodobné. Pro mě jsou to: jména, znamení a v neposlední řadě Converse (pro starší ročníky: je to značka doplňků a hlavně bot). Že by fetišismus? Kdo ví...odešla a není kde ji hledat, schovaná v minulosti
********************************
Nevnímám žádnou z okolních slečen,
když jsem za ní láskou vlečen,
spousta kruhů a milosrdných tečen,
stokrát jsem byl ubezpečen.
Že nejsem ten, pro koho píše.
Že nejsem ten z nebeské výše.
Láska zůstala pečlivě zastřená,
jak se v dnešní době hodí.
Sladkými slovy pečlivě natřená,
kapitánka converse lodí.
/Láska, to slovo zní jak klišé/
Slyšíte ty tóny věčné ?
Tu melodii krásnou a nekončící ?
To jsou její nářky mléčné
a stesk usazený v plíci,
stejně tak zrnko ječné,
a ruměnec krve v líci.
Láska... ta kurva spící.
Zatlačím slzu do oka,
to slova ďábla,
básníka
a proroka.
ˇ
Přečteno 424x
Tipy 21
Poslední tipující: evy, Veselý Drak, Lasska, Holis, B.a.r.b.a.r, amores peros, LucQa, enigman, Andělskými perutěmi chráněna, Bíša, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)