Taktéž bych na to byl myslel..to jsou prostě přirozené obavy které má každý člověk co vlastní jakoukoliv a jakkoliv drahou věc.
To abys v tom srdci své místo pořádně zakořenila, dokud ho tam máš..zarýt se do něj jako hákem nebo zakousnout jako vzteklý pes a držet se a nepustit! Bude to vůči němu kruté, ale jistota je jistota...
17.12.2008 23:25:00 | Chancer