Anotace: blues...moje je na 12, i když vlastně není..
Už ulehám zase sama ve své lože... zpropadeně! Moc hezky napsáno ;) Díky za ni.
10.01.2009 18:29:00 | Mademoiselle Drea
Zavolám lásce svý, jak po něm toužím, ať ulehne na chvílu vedle mě v mém loži, jen tak nazí... a dál... to necháme osudu... :o)
19.12.2008 10:57:00 | NikitaNikaT.
Co když si ale při tom uléhání představuje... ...třeba BB?
A robot mi říká TIE! (Važ (se)!)
Možná chtěl říci: Nevaž se a rozšoupni se!
18.12.2008 01:56:00 | Špáďa