slunce
Anotace: hmm...jo jo...láska...
na dlani malé bílé slunce
.
otrháváš ho
.
lístek po lístku
.
má mě rád
nemá mě rád
.
nemá mě rád
.
na dlani zbyde
malý žlutý terč
.
nemá mě rád
radši už nikdy nebudu sahat na slunce
.
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Květa
Komentáře (2)
Komentujících (2)