Vůně
Děkuji dešti
že začal kapat
vášnivá ústa
začal jsem líbat
hedvábný pohled
v Tvých tmavých očích
dostal mne v poklek
já ruce měl v bocích
dešťová voda
smívala vášeň
smívala vůni
dotyky Tvý
voňavá jsi po bílé růži
tak na mne pohlédni
nestyd se za své touhy
a lásku pozvedni
vkrádáš se lásko
do mojí mysli
jsi jako střípek
zabodnutý
nechci poznat
že budeš mne bolet
nechci Tě vytáhnout
jsi můj střípek
pak bych jen krvácel
a sílu ztrácel
už bych bez Tebe
vše jen kácel...
Přečteno 415x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lonely.girl, Psavec, Bíša, Agniezka, LucQa, Caracol, toužím.jít.dál, STIMPRE
Komentáře (5)
Komentujících (5)