ta jemná ironie
tvůj text
koření,
že je to
jak v pustém poli
znamení,
že je štěstí
i když
někdy člověk váhá
na rozcestí...
18.12.2008 14:25:00 | Mbonita
Myslím, že ti (tě) bije hezky (srdce)(manželka),
zvláště, obložíš-li hlavu ...(něčím na omak příjemným),
pak zapomeneš na bídné noci,
kdy trápil ses bez pomoci.
Kurňa, chlap, a donutil mě psát báseň!
Tak ti gratuluji! Jseš první!
18.12.2008 09:53:00 | Zasr. romantik