Okamžik spojení
Vzdor nesouměrnosti...
v nitru,i obrysech těla
Dívka- souměrnost celá,
chtěla, mít ho na blízkosti
Souznění živlů, mír a klid
-ten stav se často nevídá
Jednomu chybí, druhému přebývá
v okamžik tvoří pevný monolit
Chladnoucí z původního žáru
-běh času se těžko zastavuje
Kov s vodou brzy koroduje,
jen ho zakalí,promění ji v páru...
Přečteno 441x
Tipy 30
Poslední tipující: Frr, annav, boštek, Churry, střelkyně1, drsnosrstej kokršpaněl, spare, poustevník Jirka, labuť, carodejka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)