Irresolution
Je noc básníků,
tak dnes nechoď spát.
Je noc andělů,
pojť si ještě chvíli hrát.
Zastav měsíc,
nechci den,
zastav čas
a vyjdi ven.
Neskrývej se,
vždyť nekoušu,
usmívej se,
taky nepláču.
Chci tančit,
ty snad ne?
Nenech se prosit
a vyzvi mne.
Kam zas utíkáš?
Že nevíš co chceš?
Ať jednou není pozdě,
až se rozhodneš.
Přečteno 347x
Tipy 9
Poslední tipující: Judita, Beepat, Radek.oslov.Šafárik, Rolnička, WhiteSkull, Lonely.girl
Komentáře (0)