neblbni
Anotace: .... bum pomalu bum ...
.
bum pomalu bum
vole, tak už neblbni
neláduj se lečem vstoje
člověče
dnešní den není tvůj poslední
ještě tu není Michael s mečem
a ty před ním vkleče
neholíš svědomí
tak se zase zhluboka nadechni
a to lečo dej si vsedě
bum pomalu bum
pak ho zapij
dostav dům
zasaď strom
tvého syna zplodí žena
s tebou možná
za rok, za dva
nebo jednou se to pozná
a souseda potěší
ta synonyma
která doma v dcerách nemá
bum pomalu bum
vole, tak už neblbni
hoď jí na hlavu to lečo
člověče
dnešní den není tvůj poslední
to k ní zamířil Michael s mečem
a proto teď ve tvé kuchyni
ty hromy blesky doznívají
a tobě svítá
člověče
a vítá
tě
svět nazpět
.
Přečteno 624x
Tipy 20
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Bíša, Zasr. romantik, labuť, Lorraine, Mbonita, jedam, Psavec, WAYWARD, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)