Trochu naivní láska
Trochu naivní láska
Srdce mi krvácí
A duše řve,
Chce do nebe tam,
Kde dotyky tvé
Pro ni jsou .
Kde bolesti není
Jen z lásky chtíč,
Kde lásku z dlaní
My budeme pít.
Kde mrtvých nebude
Tak jako na zemi,
Kde ruce mi pohladíš
Vždy ráno růžemi.
Kde věci ztracené
A bolesti odvanou,
Kde při zlé ráně
Od přítele stranou
Srdce se bude smát
A tiše skromně milovat.
Tvé srdce mé a já to tvé.
Tohle nebe najít
A žít v něm staletí
Dřív než pan žal
Rozešle prokletí.
Možná již rozeslal.
Přečteno 373x
Tipy 9
Poslední tipující: Květka Š., Psavec, efie, Petbab, Isobel, Alasea, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)