vyznání je vnitřní vykřičení..
obnažení snad všech niterností!!
moudří si ho dozajista cení
pokrytci ho ohlodaj´jak slunce v poušti kosti!!
22.09.2005 13:46:00 | šuměnka
Zdá se, že budeš muž činu,
rytíři veršíků proti splínu ;o))
Ale pozor, ať ti nepřekáží hledí,
ať tvůj pohled omezený není :o))
22.09.2005 10:07:00 | Cecilka