dokud to nepřebolí
spojené ruce
-znamení
šťastného okamžiku
ve dvouch..
hřejivá emulze
omlazuje srdce
milují se..
úsměvy do ticha
doteky bez viny
vzpomínají..
myšlenky na sebe
ve společném zítřku
těší se..
vzájemné objetí
po první hádce
doufají..
vzpomínky na chvíle
života pospolu
neposlední slza
na rozloučenou..
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, Bíša, Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)