Je to jen věta
Anotace: Ano měl bych to každé ráno říkat.
Věta miluju tě
Je tak krátká.
Hodně svazuje
A zároveň je vratká.
Co se říká
Dvěma slovy?
Koho se to týká,
Každý to ví.
Já tě miluju,
Moc neříkám.
Tím zraňuju?
Ano. Slova polykám.
Ne já byl okraden
O slova tyto.
Možná i duší napaden,
Je mi to líto.
Snad mi je dnes vrátí,
Bylo by to asi třeba.
Předsudky tak srdce ztratí,
Miluji tě vyměním za ranní chleba.
Přečteno 396x
Tipy 16
Poslední tipující: Douša, NikitaNikaT., Holis, PetTulak, Bíša, Caracol, Jajas, Květka Š., carodejka, Paulín, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)