Holka modrooká,
dej však pozor při tom libém počínání.
Proti svodům hastrmana bylinky tě neochrání.
Už vyhlížím proti proudu, zda sem nepřiplouvá nějaký voňavý svazeček.
23.09.2005 13:59:00 | Mourek
Bylinková rozjasněná co provoněla můj den
a navodila ten krásný rým
pryč je všechen zápach špatných činů
a pryč je taky každý splín...
22.09.2005 13:28:00 | Ninala
Abych nezapomněla, člověčinko milá,
děkuju, že jsi tu lék rozhodila :o)))
22.09.2005 12:20:00 | Cecilka
ty jsi sluníčko, Písničko, sem s bylinkama, dám si je do vázičky na horší časy:o)krásný den, Sun
22.09.2005 12:18:00 | Sunny
Kouzelná vonička
Písničkou poslaná
překrásný dar...
Brodím se před šlajsnou
pro vůni úžasnou,
kytiček pár... :o))
22.09.2005 12:07:00 | Cecilka