Vlož mi...
Vlož mi na jazyk jeden oplatek
a já ti odpustím
hříchy, které jsi ještě nespáchal.
Vlož mi do dlaně jednu tvou ruku
a já ti povím,
co už jsi udělal.
Vlož mi za ucho jednu z tvých růží
a já ti nepovím,
co už se dlouho snažím říct.
Vlož mi do uší jedno z tvých sladkých slov
a já zapomenu,
proč mě bolí duše.
Vlož mi do nosu jednu z tvých vůní
a já nevzpomenu,
co bolelo mé srdce.
Vlož mi do očí jeden tvůj úsměv
a já roztaju,
jako už tolikráte...
Přečteno 399x
Tipy 17
Poslední tipující: joaneee, NikitaNikaT., MishaX, Egretta, Charibeja, Holis, Psavec, lecrecia, enigman, BArBArKO, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)