Hvězdy
Anotace: Také Hansard a Irglová, ta samá píseň. Má nějakou melancholickou moc.
Pláčou hvězdy, když padají,
slzy jejich smáčí lidem tváře,
andělé jim z nebe uhýbají,
by neoslepli z té žhnoucí záře.
Padají hvězdy, k zemi klesají,
když už se na ně nikdo nedívá,
svůj žal hrdě v sobě skrývají,
proč milenec milenku už nelíbá?
Umírají hvězdy na špinavé zemi,
umírají srdce láskou,
pro ty hvězdy, co jsou mezi nimi,
a přeci svou tvář skryjí maskou.
Zhasínají sami, i když spolu,
každá jinde, jak padaly
z nebe sem k nám dolů,
proč zhasly, když jsme je viděli?
Přečteno 480x
Tipy 13
Poslední tipující: Darneth, NikitaNikaT., MishaX, Egretta, Charibeja, jedam, lecrecia, BArBArKO, Caracol
Komentáře (2)
Komentujících (2)