Mně ty veselé taky moc nejdou, jednou jsem to zkusila a byla z toho báseň o oběšeném vrabci :-D Tak nevím, asi někde bude chyba...
18.05.2010 20:16:00 | blacksnow
Musíme být zklamáni, abychom pak směli být šťastni.Hlavu vzhůru! Ale básně piš klidně dál.
Tak mě napadá, že já mám co radit, sama většinou nepíšu o veselých věcech...
28.03.2009 19:50:00 | Ještě dítě