Miluju tě
Anotace: ...podle Marseluse:) (mě):D
Milovat neznamená,
tomu druhému to stále říkat.
to je vlastnost zcela jiná.
Než to stále opakovat.
Jemnými gesty,
ti najevo dává,
že na cestu lásky
se s tebou vydává.
Obdarovává tě dárky,
malými i většími.
Zahrnuje tě polibky.
Domácími i venkovními.
Je z tebe celý pryč,
když mu řekneš něco o rozchodu,
vypadá jak kdyby ho bil bič.
Pláče a hledá kus kapesníku.
Tak si toho všímej
a konečně poznáš,
pro koho jsem živej.
Přečteno 745x
Tipy 3
Poslední tipující: Thesssinka, Filková
Komentáře (1)
Komentujících (1)