přání
Anotace: tak co říct... ? :-)
ve velkých dálavách myšlenky se toulají
povely mozku běží nahoru a dolů
na hodně zážitků zapomenout nedají
vesměs na chvilky kdy byli jsme spolu
spolu s kapkami deště
co z oblohy snáší se bez přestání
přistane tu na cestě
též těžko splnitelné přání
přání co není vůbec složité
týká se touhy zcela
vrátit společné chvilky prožité
stačí kdybys chtěla
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: střelkyně1, Tacca, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)