Ty a já
Anotace: Zase jedna noc když nemohu spat a jsem šíleně zamilovaná do někoho komu jsem volna...
Byl jsi ty,
byla jsem já.
Tys bořil mýty,
já byla myška šedivá.
Byl tvůj chladnej svět,
a byl můj svět ze snů.
Sny tvé tmavé jak noční květ,
mé sny o krásných dnů.
Byl jsi to jenom ty co se mi líbí,
doufám že i já byla tvá tajná.
Byl jsi to ty co mi po nocích chybí,
já byla jen dušička ve snu bludná.
Byl jsi,vždy jsi byl,
budu i já navždy?
Není nikdy kdo by mi tě z hlavy vymyl,
už nehodlám přežívat a zůstat tady!
Žíj,prosím žíj aspoň ty dál,
já totiž nechci už žít.
Prožíj si svůj seriál,
už tě nikdy nechci na očích mít!
Sbohem...
Přečteno 482x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, jesterka, Mrs.Grázl, Filková
Komentáře (2)
Komentujících (2)