Dávná láska
*
Zamrzl ti úsměv na rtu,
plamen lásky navždy zhas?
Osud ti dal černou kartu,
krásu, mládí sebral čas?
Dík němu se člověk mění,
neodmítej dávnou lásku,
peklo na ráj v zemi změní,
život svůj dej pro ni v sázku.
Stará láska nerezaví,
na vlasy jí stříbro sněží,
s časem rvát se dál ji baví,
světem projde ještě svěží.
Neříkej nikdy NE světu!
Ruletu vsaď, o ni hraj
– podívej, jak růže kvetu,
z šípků ti uvařím čaj.
A že už mě nemáš rád?
Z toho scénu nesvedu
– i na špici ledovce
já tančit dovedu.
*
*
Přečteno 367x
Tipy 14
Poslední tipující: Kapka, NikitaNikaT., Psavec, Myrja, Bíša, Jin, jedam, enigman, kleopatra.sedma
Komentáře (2)
Komentujících (2)