Pěkně popsané pocity. Když my vám někdy rozumět nemůžem. Horší je když nechceme či se o to nesnažíme, to je pak problém, ale někdy fakt mluvíme odlišnou řečí a nebo, co je horší nemluvíme a čekáme, že to tomu druhému dojde...
22.09.2005 19:39:00 | Manik