Kurtizána lačná po citu
Bezcitná děvka
toužíce poznat lásku
Málocenné předstírání
citu,který pozbývá
Vzpírá se mužské moci
tak urputné pohrdání
Nehty zaryté do krve vzdorují
cynická vášeň nepoddat ego
Oplzlé hulvátsví lahodí uchu něžnému
jemné slovo odpuzuje horoucímu chtíči
Krvesmilné sémě chrlí chlípnost
v rozžhavené lůno v opilé vášni
....láska ? ....
nenachází se nikde v blízkosti
Přečteno 341x
Tipy 11
Poslední tipující: xavian, Caracol, Mbonita, Jin, 6thSun, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)