Blázínek
Anotace: Pravda o myšlence, kterou to začalo...
Někdy mě napadá,
kdepak teď asi jseš.
Jindy mě napadá,
s kým večer ven půjdeš.
Večer co večer,
Jsi ve snech mých.
Ptám se sám sebe,
jsem-li já v Tvých.
Ve chvíli kdy patří Ti myšlenek většina,
praští mě do čela jedna jediná,
že ty nikdy nebudeš "malého" blázínka...
Přečteno 522x
Tipy 6
Poslední tipující: páááááááá, Holis, WAYWARD, Pešulka
Komentáře (0)