Raní šálek
Anotace: malý hořko-sladký nápoj pro nás dva
Do šálku mícháme lásku i nelásku,
čas pádí zběsile dopředu pozpátku
a všechno stejně jako poprvé
nekončí a nezačíná,
jsme sirotci svých vlastních rodičů,
hledáme čí je to vina.
Do šálku mícháme lásku i nelásku,
jistota rozdává falešnou záruku,
a nad bitevním polem postelí
zapadá slunce stínů,
ticho nám hraje k tanci- poslechu
pár nekonečných minut.
Do šálku mícháme lásku i nelásku
a z jizev po těle pletem si oprátku,
pak naše slzy čerstvě pražené
zabalíme do kornoutů
a odpustíme si své neviny
teď,
když jsme zase spolu
Přečteno 558x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiřina, hanele m., Nút, Holis, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)