ryze soukromý
.
znova krátce před půlnocí
Bona s Edžem naladím
nechávám si struny duše
jejich prsty pohladit
zavzpomínat chtěl jsem trochu
něco málo zabásnit
o stínu a o propasti
a kde před ní zastavit
jenže kluci přeladili
rytmem jinou náladu
stíny splínů rozředili
za rock někam dozadu
zvedám starý kosti z křesla
a namísto starostí
vymetu teď po pokoji
jednu disku po druhý
.
Přečteno 407x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Myrja, WAYWARD, Mbonita, labuť, Lota
Komentáře (2)
Komentujících (2)